donderdag 5 februari 2015


Wanneer je bij mij voor een sessie bent geweest, of je hebt een workshop gevolgd , dan zul je ze wel eens gezien hebben:
Kristallen Schedel Summit, die er al heel wat jaartjes hier is, en Jasmine (links op de foto).

Summit leerde me in de eerste plaats de les van in vertrouwen loslaten (niet de makkelijkste want ook nu doet het toch een beetje pijn). Hij herinnert mensen aan hun potentieel en helpt ze die te ontwikkelen.
Jasmine activeert o.a. de vrouwelijke krachten.
Beiden zeer bijzondere Schedels. 



Het is tijd dat ik ze loslaat. dat ze naar mensen mogen gaan die graag met mensen werken, prive of zakelijk doet er niet toe. Het is fijn wanneer er weer met hun gewerkt wordt.

Voel je je aangetrokken tot een van hun, of allebei, laat het me dan graag weten.
We maken dan een afspraak om ze te "ontmoeten".

Summit is gemaakt van:

Astrophylliet: Deze krachtsteen begeleidt je op je nieuw ingeslagen weg en beschermt je tijdens diepe meditatie. Vanwege de ondersteunende werking, om je beter open te stellen en af te stemmen op de ander, is het een prima steen voor iedereen, die werkt met het doorgeven van energie. 

Jasmine is gemaakt van:

Fluoriet biedt veel bescherming. Het helpt in te zien wanneer externe invloeden werkzaam zijn en sluit manipulatie en niet-wenselijke geestelijke invloed uit.
Fluoriet reinigt en stabiliseert de aura en is zeer effectief bij elektromagnetische en computerstress. Bij genezingen verwijdert het negatieve energieën en alle soorten stress. Het reinigt, zuivert, verjaagt en reorganiseert alles in het lichaam wat niet volmaakt in orde is. Dit is het beste kristal om chaos en wanorde te herstellen.
Fluoriet aardt en integreert spirituele energieën. Het bevordert onpartijdigheid, vergroot intuïtieve vermogens en maakt u bewuster van hogere spirituele werkelijkheden. Het focust de geest en verbindt hem met de universele geest. Fluoriet brengt stabiliteit in een groep door de leden een gemeenschappelijk doel te laten nastreven.

Je kunt me bellen op 06 286 411 86 of mailen naar info@vederlicht.com

Hartelijke groet,

Vida van der Veer

Praktijk Vederlicht  http://puurhart.blogspot.com/