zondag 17 augustus 2014


Lieve mensen,

'Het goede nieuws is dat die delen van onszelf die afwezig lijken te zijn nooit werkelijk verdwenen zijn. Ze zijn niet voor altijd vernietigd… Ze behoren tot onze diepste kern.
Ze zijn deel van onze ziel. En precies zoals de ziel onverwoestbaar is, kan de kern van onze ware aard nooit verloren gaan. Die is gewoon gemaskeerd en veilig opgeborgen. Herkennen hoe we maskeren is een snel pad van genezing inslaan.
Het terugnemen van de delen van onszelf die we hebben verloren zou wel eens de grootste uitdrukking van ons persoonlijk meesterschap kunnen zijn.'

Dit citaat uit 'De Goddelijke Matrix' van Greg Braden raakt de kern van de healingen en workshops die je kunt ontvangen bij Praktijk Vederlicht.
Werken met de Ziel is werken met de essentie, jouw diepste kern.
Ik nodig je uit om dit zelf te komen ervaren.
Voel je welkom.

Lees hier meer over de nieuwe mogelijkheden bij Praktijk Vederlicht!

Uitbreiding openingstijden:
Maandag en donderdag van 10:00 - 12:30
Avonden om 20:30, op werkdagen.

House Organizing:
Om allerlei redenen lukt het je niet meer die kast, schuur, zolder, of berg was op te ruimen. Ik word blij van opruimen, dus vraag mij graag!
Je zult de weldaad daarvan zelf zeker ervaren. Je zult meer energie hebben en je huis wordt weer de plek waar je je kunt opladen.
Aanrader!

Reactie van een klant:
'Wow, wow en nog eens wow! Dank je wel! 

Prijs:
Voor €15,00 / uur breng ik weer rust en ruimte in je huis.

House Clearing:
Naast het opruimen en schoonmaken is het ook een weldaad voor jezelf, je huis eens energetisch te laten zuiveren en opladen.
Het is tevens mogelijk een energetische bescherming te activeren rond je huis.
Vind je wierook of salie geen fijn idee om in je huis te hebben? Geen probleem, ik werk met de universele energie, met het Licht.

Prijs: €150,00 (excl. evt. reiskosten)

Coaching-plan of Intensive healing:
In een maand tijd drie healingen ontvangen en bijvoorbeeld een Huisreiniging. We maken samen een plan, maar kijken ook per sessie wat zich aandient. Een intensieve coaching waarbij diverse gebieden van je leven in korte tijd opgehelderd kunnen worden.

Mocht je langer willen, dan kunnen we het per maand verlengen.
Tijdens het info-gesprek kan ook bepaald worden voor hoe lang je dit wilt.

Prijs:
Voor deze Intensive betaal je €300,00, inclusief een info-gesprek, drie healingen, houseclearing en/of organizing, en evt. aanvullende begeleiding via mail.

Droomanalyse
Dromen geven inzichten en sturing. 
De taal van dromen is de taal van de Ziel en zo symbolisch, dat die soms lastig te begrijpen is. Door af te stemmen op je droom en jouw Ziel ontrafelen we de boodschap en kan de healing of activatie daar als vanzelf op volgen.
Je krijgt in de sessie ook tips mee om je dromen beter te onthouden en de taal beter te begrijpen.

Prijs is hetzelfde als een healing: €70,00

Nusta Karpay re-activatie
Een diepgaande activatie door zeven Heilige Vruwelijke Bergen van Peru, om de ontvangen zaadjes van je initiatie tot bloei te brengen.

Prijs: €70,00

Reactie re-activatie Nusta Karpay:
'Van Vida ontving ik het verzoek om een (korte) reactie te geven op de re-activatie van de Nusta Karpay. Alleen hoe geef ik woorden aan een ervaring welke dusdanig diep raakte en dit nog elke dag doet?
Hoe omschrijf ik een intens gevoel van in contact komen met 'thuis' waarbij alle bewoordingen en begrenzingen wegvallen? Soms is het gewoonweg niet mogelijk om schoonheid in woorden te vatten. Dan kan men alleen nog het gevoel of intuïtie volgen. Al ik kan zeggen is volg je onderbuikgevoel en stap in die eindeloze flow van de re-activatie….het brengt je thuis bij jezelf. Namasté, Jacqueline.'

Wil je graag de vrouwelijke initiatie van de Andes, de Nusta Karpay ontvangen? Mail of bel me even en ik kan je er meer over vertellen.
Een initiatie omvat altijd ook een healing, de twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een investering in jezelf van onschatbare waarde!

Als laatste rest me nog te vertellen dat ik een bevriende collega Elles van Paassen heb gevraagd haar bijzonder mooie 'Gouden Poort van je Hart' - meditatie te komen geven in de Maziestraat in Den Haag. Het zal plaats vinden op zondag 21 september, Herfstequinox.
Alle informatie volgt binnenkort, maar reserveer de datum vast in je agenda. Het bracht mij de herinnering aan mijn Thuis terug…

Ik verheug me je te ontmoeten!

Warme groet,

Vida van der Veer

info@vederlicht.com


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan even een mail: info@vederlicht.com
Weet je geïnteresseerden, dan kunnen zij zich aanmelden via datzelfde adres.

Graag voor alle activiteiten van te voren aanmelden mvv je telefoonnummer.