vrijdag 4 februari 2011

Welkom op Puur Hart

Al lange tijd liep ik met het plan een nieuwe blog te starten. Puur een persoonlijke waarin ik kan schrijven over wat mijn hart raakt. Wat me bezig houdt, wat ik niet allemaal in de Vederlichte Nieuwsbrief kwijt kan of wil. Nu ik in mijn zwangerschapsverlof zit en mijn leven een aardige transformatie door maakt, neem ik de ruimte een nieuw pad in te slaan.
Schrijven wil ik met name. Gedichten, teksten, nieuws, gedachten, plannen. Om de ander te inspireren keer op keer de keuze te maken voor dingen, mensen en situaties die van het hart zijn. Naar de Blokker kan altijd nog, maar het kleinschalige, menselijke, originele te kiezen, dat inspireert tot een pure manier van leven. In harmonie met Moeder Aarde en het universum.
Waar het mij om gaat, is mateloos te genieten van de schoonheid die pal onder je neus is. Het te zien. Zelf te manifesteren met wat je al in huis hebt. Een klein ideetje dat grote gevolgen blijkt te hebben. De moeiteloosheid. De ander inspireren haar of zijn eigen hart te vertrouwen en te volgen. En zo je wereld een beetje mooier maken.