donderdag 22 maart 2012

Wat heb jij te geven?

Wanneer je niet meer bezig bent met wat je hebt en geen energie meer steekt in het etaleren van je bezittingen, komt er ruimte voor de vraag 'Wat heb ik te geven?'. Dat kan op materieel gebied zijn, maar nog veel belangrijker is deze vraag op het gebied van je essentie. De vraag leidt je naar jouw unieke opdracht hier op Aarde. Anders gezegd: jouw Zielsbestemming.

Wanneer je de vraag in jezelf stelt, ga je als vanzelf naar je hart. Geven is iets wat we als mens het liefste doen. Het maakt ons gelukkig.
Wanneer we afgedwaald zijn en afgeleid door de illusies van dit aardse leven, kunnen we ongelukkig, depressief en machteloos gaan voelen. We zijn vergeten waarvoor we hier op Aarde kwamen. We hebben de roep van Haar gehoord, maar door normen en waarden die niet eigen waren, raakten we verstrikt.
Een van de vele manieren om jouw unieke bestemming, dat wat jij te geven hebt, weer opnieuw te herinneren, is Destiny Retrieval. Het is een oeroude manier van herinneren, die werkt met de kracht van meditatie en symbolen. Een beeld, van een symbool, zegt meer dan duizend woorden. Een beeld is ook meestal veel makkelijker te onthouden dan een tekst. Een beeld herinnert.

In de meditatie maak je een reis naar de wereld van je hoogste bestemming om daar een beeld te vragen die jouw specifieke opdracht symboliseert. De reis maak je in je Zelf, je Zielewereld. Deze prachtige wereld met al jouw mogelijkheden en talenten haal je meer naar je toe, waardoor je in het dagelijks leven, zonder er intensief mee bezig te zijn, spontane ingevingen kunt krijgen die aanwijzingen zijn over wat jij te geven hebt. Je wordt weer creatief, spontaan, en voelt je enthousiast om de wereld te helpen met jouw gave. Gave het woord zegt het al: met dat wat jij te geven hebt, help je de wereld. Iedereen heeft een gave en ze zijn allemaal nodig.

Wil je zo'n reis een ervaren? Kom dan naar de meditatie op Tweede Paasdag.
Info: info@vederlicht.com