woensdag 3 augustus 2011

Tapping into Prayer

Heelijk die uurtjes in de avond voor mezelf. Het helpt mij om een thema te hebben, zoals nu Ramadan, om optimale aandacht aan mijn innerlijk te geven. Ik geniet er enorm van. Vanavond begon ik met EFT op een oud patroon van zo mijn best doen, lief en braaf zijn, en nog niets terug krijgen. Oud, heel oud. Al tappend komt er al een boel hucha los, maar op het laatst ook eye-openers.
Een van de affirmaties die in me op kwam is:
Ik doe mijn best voor mezelf. Ik doe het beste voor mezelf en geef daarmee ruimte en vrijheid aan de ander zijn verantwoording te nemen voor zijn eigen gevoel.

Voor mezelf kiezen is niet egoistisch. Wanneer ik mezelf laat zien, mijn Licht en schoonheid, ben ik niet arrogant.  Etc etc.

Als afsluiting deed ik mee met dit heerlijk frequentie verhogende filmpje van Brad Yates:

http://www.youtube.com/watch?v=6NAwREPN92s&feature=related

Mantra tijdens koken

Zo tegen eind van de dag wordt Munay moe en til ik haar op mijn heup. Ik zet een mooie mantra op en zing voor haar terwijl we koken. Zie ik net op de FB-pagina van Deva Premal dat ze deze als suggestie geven tijdens het eten koken: http://www.youtube.com/watch?v=2EEFSB0zyE0&feature=player_embedded
Zo dansen we samen door het keukentje. En dan te bedenken dat koken voor haar geboorte, iets was wat ik zo snel mogelijk moest doen en eigenlijk liever door een ander.