zaterdag 25 januari 2014

Dag 11. Feast for the Soul: Zelf-Liefde

Dit droomde ik vannacht:
Ik kom met de fiets thuis, ik zet mijn fiets naast het pad dat naar mijn voordeur leidt. Ik steek de sleutel in het slot (en zie dat die hart-vormig is) en merk dat het slot helemaal los zit, iemand heeft het los gevijld. Ik ga naar binnen en de Waarnemer in de droom (Ik), ziet een jonge man zich schuil houden buiten achter de voordeur. Op het moment dat ik naar binnen stap, gaat die man ook. Ik denk er aan de deur dicht te knallen, maar doe dat niet.
Ik pak een groot mes om hem te steken, maar doe dat niet.

Het volgende moment zitten we op de grond en heb ik zijn polsen met beiden handen beet, ik heb hem overmeestert. Alles gaat en is rustig. Naast mij zit een jonge vrouw, ik zeg haar dringend de politie te bellen, nee 112 dat is sneller.
Het volgende moment zitten we in een grote lichte hoge ruimte, grot-achtig. Naast me, klein stukje van mij af, zit de jonge man. Tegenover ons zit een mooie vrouw met lange blonde haren, ze lijkt groter dan de rest. Ze heeft een hele grote zwarte kristallen Schedel voor zich staan. Ze kijkt een meisje, dat naast haar staat, heel liefdevol aan en zegt:
'Hier, waar we Thuis zijn, zijn jij en ik Een (jij bent een andere ik).

Ik kijk er naar en besef ineens hoe belangrijk het is dat je van jezelf houdt. Je kunt pas echt van een ander houden wanneer je van jezelf houdt.

De jongen wordt dus natuurlijk niet gestraft... maar geheeld.

Vida van der Veer.
vederlicht.com

http://youtu.be/RPhn9g6SEIU