woensdag 12 december 2012

Nieuwbrief



Op zondag 23 december rond ik 2012 af met een Dolfijnen Workshop. Twee dagen na het legendarisch 21-12- 2012 en twee dagen voor de geboorte van het Christusbewustzijn, Kerst: Het is zondag 23 december en een prachtdag om het Nieuwe Begin te vieren.
En met wie kan dat beter dan met de afgezanten van onze centrale Bron van Licht Sirius: de Dolfijnen: Meesters van klank, heling, onvoorwaardelijke liefde, speelsheid en plezier.
Wil je mee doen? Laat het me weten via een mail of FaceBook.

Working with the Divine: nieuw
In de cursus 'Working with the Divine Feminine', die in het najaar startte, genieten we mateloos van de verrassingen die de Krachtplekken ons geven. Waarvoor dient het, wat is het doel? Het is in de eerste plaats vooral zo enorm LEUK om met deze energieen te werken. Dat het je vertrouwen versterkt in je gevoel werd al snel duidelijk. Dat het onverwachte diepgaande healing brengt is ook heel mooi meegenomen. Maar oh wat is het genieten van de ontdekkingen van de Krachtplekken en wat ze voor ons in petto hebben. De diversiteit is opvallend, geen bijeenkomst gaat hetzelfde. Ik weet ook van te voren niet wat er gaat gebeuren en ben op de meeste plekken niet zelf geweest. Het is echt een avontuur! In de cursus zijn we nu op de helft en in de laatste bijeenkomst lagen we als kinderen op onze knietjes op een wereldkaart de plekken aan te geven waar we al zijn geweest. Het is puur reizen op wel een heel voordelige, makkelijke en snelle manier.

Om al deze redenen start er in Januari 2013 een nieuwe reeks!
 Dit keer reizen we naar zeven speciale energiepunten op Moeder Aarde, o.a. zullen dat zijn Mount Shasta, de Tafelberg in Zuid-Afrika, en Abydos in Egypte. Halverwege de lopende cursus werd me helder dat het er niet meer om gaat of we met het heilige vrouwelijke werken of het heilige mannelijke. De Aarde is Heilig, dat was bij allemaal een sterke ervaring. Deze cursus noem ik dus gewoon 'Working with the Divine'. 
Wil je met deze mee doen? Hieronder vindt je meer info, je kunt je opgeven via info@vederlicht.com

Skype sessies:
Het is vanaf nu mogelijk een sessie via Skype te reserveren, in de avonden van 21:00 - 22:00. Met energie werken kan je overal en deze mogelijkheid zorgt ervoor dat ik je sneller van dienst kan zijn. 

Ik wens iedereen een voorspoedige voorbereiding op 21-12. Blijf jezelf in het Licht zetten, de laatste loodjes kunnen soms best wat van je vertrouwen vragen, ik weet er alles van. Zolang je weet dat wat je doet voor jou goed voelt, kun je het rustig(er) houden in je hoofd. Mijn mantra deze laatste weken is 'Ik ben met wat er is'.
Keep practising!

Warme groet,

Thérèse van der Veer



Activiteiten:

Zondag 23 december:  Dolfijnen Meditatie

Twee dagen na het legendarisch 21-12- 2012 en twee dagen voor de geboorte van het Christusbewustzijn, Kerst: Het is zondag 23 december en een prachtdag om het Nieuwe Begin te vieren.

En met wie kan dat beter dan met de afgezanten van onze centrale Bron van Licht Sirius: de Dolfijnen: Meesters van klank, heling, onvoorwaardelijke liefde, speelsheid en plezier.

Een nieuw begin, alles is nog open, ook deze middag. Het zal steeds meer gaan om ZIJN, dan om doen. We kondigen onszelf aan en nodigen hun uit. We laten ons mee voeren op hun energie, zonder verwachtingen maar wel met nieuwsgierigheid naar wat deze bijzondere inwijding zal brengen.

Je mag een voorwerp meenemen voor het krachtveld, wat in het teken van Licht en Dolfijnen staat. Mocht je Larimar in huis hebben, wil je die iig mee nemen? De voorwerpen neem je na afloop weer mee naar huis.

Locatie: Maziestraat 5, Den Haag, 2e etage Praktijk Maarten Klatte (betaald parkeren, €2,60 p/uur, alleen muntgeld)
Prijs: €22,- (graag contant gepast) 
Tijd: 15:00 - 17:00, 

Aanmelden via: info@vederlicht.com of 06-286 411 86

Start nieuwe cursus 5 januari 2013:   'Working with the Divine'


Een transformerende, verrassende ontdekkingsreis naar zeven speciale Krachtplekken van Moeder Aarde.

Iedere bijeenkomst bestaat uit meditatie, healing en het samen maken van een krachtveld voor de  energie van de bijeenkomst.
Met welke gaan we werken?

1. Het Titicacameer in Peru; Lemurie en de Gouden Zonneschijf, Eenheidsbewustzijn;

2. Mount Shasta: verborgen krachten, vergeten volken, kristallen steden;

3. Belucha in het Altai-Gebergte in Siberie: bron van Sjamanisme, bron van puurheid en Zuiverheid van hart;

4. Abydos, Egypte; Flower of Life; basis van het scheppende leven;

5. Moorea: Het eiland in de vorm van een hart en de baarmoeder van de vrouwelijke energie van de Aarde;

6. Wordt binnenkort bekend;

7. Wordt binnenkort bekend.

Locatie: Maziestraat 5, 2514 GM Den Haag (2e etage).

Data: zaterdag 5 & zondag 20 januari 2013; zaterdag 2 & 17 februari; zaterdag 2, 17 & 30 maart  2013.

Tijd: 15:00 - 17:00

Prijs:  €222,-  voor 7 bijeenkomsten, incl. verslagen van de bijeenkomsten, thee & lekkers.


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan een mail naar: info@vederlicht.com
Weet je geïnteresseerden, dan kunnen zij zich aanmelden via datzelfde adres.

Voor de activiteiten graag van te voren aanmelden!