donderdag 5 september 2013



Mountain Am I

River Am I

Fire Am I

Wind Am I

Light Am I

In de energie van Nieuwe Maan, geen nacht om te slapen blijkbaar, gingen deze woorden door me heen. Niet origineel geloof ik, maar wel puur en krachtig. En het doet me verbinden met het beschermingsritueel 'Bands of Power', tien jaar geleden ontvangen en nog leeft het, krijgt het nieuwe woorden, en zijn er steeds weer clienten die na een healing of Soul Retrieval deze ontvangen.

Ik hou van eenvoud. Eenvoud duurt het langst. Zoals een mantra die ik ontving toen ik met mijn praktijk begon tien jaar geleden. Niet dat je er iedere dag mee bezig hoeft te zijn, maar ineens herinner je het weer en verdiept het zich, krijg je nieuwe inzichten.

Zo ook met de Soul retrievals. Na de geboorte van mijn dochter Inti Munay, 2 1/2 jaar geleden, ging ik weer puur energetisch werken. Dat kon ik natuurlijk alleen doordat ik eerst de Soul Retrieval geleerd en gepraktiseerd had op de traditionele wijze. Ik heb daardoor de essentie verinnerlijkt. In essentie is het het helen van de originele wond, het verbreken van het oude beperkende contract wat afgesloten is om, meestal, te voorkomen dat je de pijn nog eens moet mee maken; het terug vinden van het verloren zielendeel, met het geschenk wat ze met zich mee draagt. Dit alles bleek voor mij te werken door eenvoudigweg naast iemand te zitten en af te stemmen op diens energie, met de intentie kanaal te zijn voor de Soul Retrieval.

We zijn in een sneltreinvaart bezig ons te herinneren waarom we hier zijn, welke talenten we hebben en hoe die te gebruiken.  Sinds mijn samenwerking met Els Creusen, die als specialisatie Soul Retrieval heeft, is de aanvraag opvallend gestegen (die dit toen al voorspeld had).
 Het is me helder geworden dat het een niet geheel onbelangrijk onderdeel van die weg is naar het herinneren van je bestemming. Je haalt tenslotte een kracht terug die nodig is om jeZelf en je Zielsdoel in de wereld neer te zetten.

Tuurlijk, heel veel mensen doen dit zelf. Maar net als ik anderen nodig had (en heb) om te herinneren wie ik ben en wat mijn doel is, zijn er vele anderen die ook anderen nodig hebben daarin.  Dat is niet erg, dat is prachtig. Want door elkaar te herinneren, groei je allebei.

Daarom deze herinnering:

In de avonden is het mogelijk een healing te ontvangen en op Zaterdag 21 september, de eerste dag van de Herfst, organiseer ik een Inspiratie-middag die in het teken staat van 'Herinner je Bestemming'. Het thema heeft me nog niet los gelaten.

Mail me gerust voor meer info over de Bands of Power of Soul Retrieval.

Hartegroet,

Vida van der Veer

ps. In de bijlage inspiratie voor een aardelievend rijk leven voor weinig geld!


Wordt follower op:


Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan even een mail: info@vederlicht.com
Weet je geïnteresseerden, dan kunnen zij zich aanmelden via datzelfde adres.


Agenda najaar 2013:

Zaterdag 21 september, begin van de Herfst:1

Inspiratiemiddag: Herinner je bestemming!

Meditatie in afstemming van de energie van de groep, healing, uitwisseling, praktische oefening voor thuis. En wat er spontaan op komt en goed voelt om te doen.

Neem graag een voorwerp mee waarmee je wilt werken, intuitief gekozen.

Tijd: 14:30 - 17:00
Locatie: Maziestraat 5, Den Haag
Prijs: €22,00